top of page

Acerca de

handen vasthouden

Samenwerkingen

Samenwerken! 

- Lijkt het jou leuk om de handen ineen te slaan met Samen is Alles? - 

Denk je dat jij iets moois te bieden hebt wat perfect bij Schilder Je Vrij, (een van de) dierensessies of Intuïtieve muziekcirkels past? 

Laat het me dan weten en stuur me een berichtje of bel, en wie weet vermeld ik jou dan op mijn website/facebookpagine/instagram! 

Met wie werk ik al samen? 

Samen is Alles werkt vanaf heden samen met ''Picknick op Wielen!''

Hoe leuk is dat! 

 

 

 

Wat houdt dit in?

 

Je kunt wanneer je een workshop: Schilder Je Vrij, een knuffelsessie, of een dierenwandeling in Kessel komt doen (óf aansluitend bij ''diertjes op locatie''), een extra arrangement bijboeken: een ''Picknick op Wielen'' in een heuse VolkswagenT3!Picknick op Wielen is er voor iedereen die op zoek is naar een bijzonder uitje. Ervaar een heerlijk ontspannen vakantiegevoel tijdens je picknick (op maat) in een van de oldtimer volkswagen busjes van Picknick op Wielen. Een romantisch uitje voor twee, een bijzonder moment voor vriendinnen, een origineel verjaardagsfeestje, 'Let's Picknick!'

Picknick op Wielen verzorgt niet alleen een smakelijke picknick Ook een toffe plek! 

Wanneer je kiest voor een van de picknick arrangementen van Picknick op Wielen kies je namelijk voor picknick een een vintage Volkswagen T3 busje. Een complete beleving! Want hoe leuk zijn die knappe busjes! Ze toveren gegarandeerd een glimlach op je gezicht. Wanneer je de inhoud van het busje ziet, word jouw glimlach alleen maar groter. Ook wordt er rekening gehouden met eventuele (dieet)wensen. Zo is deze picknick zoveel meer dan een picknick! 

Wie vraag jij mee? 

Voor reserveringen of meer info: 0643512459

Picknick op wielen logo.jpg
circle-cropped-13.png
picknickopwielen.png

Disclaimer: SAMEN IS ALLES is niet aansprakelijk voor eventuele schade, of verlies en welke vorm dan ook.De informatie op deze website wordt beschikbaar gesteld door SAMEN IS ALLES. Hoewel uiterste zorg wordt besteed om de inhoud van deze website zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk te maken, blijft het mogelijk dat informatie is opgenomen die incompleet of verouderd is. Aan de geboden informatie kunnen geen rechten worden ontleend en SAMEN IS ALLES is niet aansprakelijk voor verlies, schade of kosten die voortvloeien uit het bezoeken of gebruiken van deze website of tijdens locatie/atelier bezoeken, dan wel enige andere indirecte incidentele of gevolgschade. 

bottom of page