top of page

Dieren sessies

- There is nothing truer in life, than the love of an animal - 

Dieren, voor mij erg speciaal, een rode draad in mijn leven. Ze geven ons verbinding... met onszelf, de natuur, en alles om ons heen. Ze laten je even alles vergeten, door volledig aanwezig te worden in dit moment. In je lijf, in je gevoel en in verbinding samen met de ander. 
DSC_0709.jpg

Knuffel Sessies

 

 

 

Heel graag wil ik deze momenten kunnen delen met iedereen die daar behoefte aan heeft. 

Daarom biedt ik vanaf nu ''knuffel Sessies'' aan. Lekker even knuffelen of het borstelen van een pony of miniatuur paardje, met een van de kippen, honden of katten. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook is er de mogelijkheid om samen een wandeling te maken met een (of twee) van de pony's, of honden. Je kunt hierbij kiezen voor een Funwandeling, of: wanneer je de behoeft hebt aan een gesprek, je praat even kwijt wilt of een andere kijk op je situatie wilt. Graag loop ik met je mee en kan ik wellicht iets voor je betekenen in een coachend gesprek om weer even vooruit te kunnen op jou pad! 

 

Ook is het mogelijk om een (of meerdere) dieren te ''boeken'' om bij jou op locatie te komen. 

Hierbij kun je denken aan: 

-Verzorging/verpleegtehuizen voor bijv. ouderen

- Kinderfeestjes

- Bij een Woning/dagbesteding voor mensen met een verstandelijke/lichamelijke beperking

- Scholen (voor een klassenthema/spreekbeurt bijvoorbeeld)

- Ziekenhuis

- Of natuurlijk gewoon bij jou of een dierbare thuis om iemand te verassen! 

 

Graag nodig ik jou uit om langs te komen, en kennis te maken met een, of meerdere van onze dieren! 

 

Op de foto's hieronder stel ik de wandel - knuffel en ''diertjesopbezoek'' dieren aan je voor:

Dieren wandeling

DSC_0733.jpg

Diertjes Op Bezoek!

Wie zijn wij?

Meet The Team!

_DSC4043_edited.jpg
Ik ben Billy, een erg rustig en lief miniatuur paardje. Ik laat je op je gemak voelen en tot rust komen wanneer je dit nodig hebt.
_DSC3235.JPG
Mijn naam is Kaya, en ik ben een Akita. Ik ben een erg gevoelige, lieve vrolijke jonge dame. 
_DSC3963.JPG
Mijn naam is Marley, ik ben een erg nieuwsgierige, grappige en kusjes gevende shetlandpony. Ik ben als veulen net op tijd gered omdat ze boterhamvlees van mij wilden maken, alleen maar omdat ik een jongetje ben... Ik ben daarom erg dankbaar dat ik hier zoveel plezier mag hebben! 
_DSC3811.JPG
Ik ben Rocky, een hoogbejaarde 17-jarige kruising Jack Russell terriër/Boeren fox. Ik zie en hoor niet meer zo goed. Maar ik hou echt van knuffelen en aandacht (en lekkere snoepjes!)
DSC_0658.JPG
Hoi ik ben Chef, een jonge Akita meneer. Ik vind mensen en andere dieren helemaal geweldig! Ben erg vrolijk en een levende knuffelbeerhond. 
DSC_0684.JPG
Mijn naam is Joost, ik ben een erg rustige lieve wijze knuffelkat, en mijn vacht is zacht als fluweel. Mijn komaf is een kruising Pers/Heilige Birmaan. Ze noemen mij ook wel eens ''The Lord!'' 

Disclaimer: SAMEN IS ALLES is niet aansprakelijk voor eventuele schade, of verlies en welke vorm dan ook.De informatie op deze website wordt beschikbaar gesteld door SAMEN IS ALLES. Hoewel uiterste zorg wordt besteed om de inhoud van deze website zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk te maken, blijft het mogelijk dat informatie is opgenomen die incompleet of verouderd is. Aan de geboden informatie kunnen geen rechten worden ontleend en SAMEN IS ALLES is niet aansprakelijk voor verlies, schade of kosten die voortvloeien uit het bezoeken of gebruiken van deze website of tijdens locatie/atelier bezoeken, dan wel enige andere indirecte incidentele of gevolgschade. 

bottom of page