top of page

Over Mij

LogoRomy-DEF png_edited_edited_edited.png

Wie ben ik? En hoe is 'SAMEN IS ALLES'' ontstaan?

 

 

Even voorstellen, mijn naam is Romy Twickler, en wonende te Kessel (Limburg NL). 

Ik heb een passie voor (intuïtief) schilderen, innerlijke ontwikkeling, muziek, dans, dieren, natuur, spiritualiteit, gezondheid, energiewerk, creatieve expressie, sfeer en voeding. Vanuit deze passies leef ik en wil ik zoveel mogelijk hiervan delen met mensen en dieren. 

 

Ergens rond  2015 is mijn eigen bewustwordingsproces begonnen. Ik begon tegen verschillende dingen in mezelf aan te lopen waar ik last van had. Met name het thema onzekerheid/eigenwaarde speelde hierin een grote hoofdrol. Jezelf altijd omlaag praten in je hoofd, nooit goed genoeg voelen, kleiner houden dan dat je bent. Ook traumaverwerking heeft hierin een grote impact gehad. Na jaren van plantmedicijn ceremonies, coaching sessies, familie opstellingen, Akashic Records Healing, Hypnotherapie etc. etc. ben ik eindelijk waar ik nu sta. Ik weet nu wie ik ben, lief voor mezelf kunnen zijn, grenzen aangeven, in verbinding met mijn lijf, gelukkig zijn van binnenuit en vanuit daar het leven ervaren en doorvoelen. En natuurlijk nog steeds blijft het een levenslang proces. Want we zijn namelijk nooit uitgeleerd en zogenaamd ''verlicht''. Maar wel steeds meer en puurder vanuit liefde en verbinding met jezelf (en dus ook met de ander) kunnen leven en keuzes maken. 

 

Ik voelde al langer het verlangen om mijn passies te gaan delen met mensen, en hierin wat te kunnen betekenen. De (overkoepelende) naam '''SAMEN IS ALLES'' is in 2018 tot mij gekomen in een plantmedicijn ceremonie. De betekenis van deze naam heb ik ten diepste mogen ervaren en zien. En ik kreeg de boodschap om hier wat mee te gaan doen. Het logo, de boom en vlinder in 1 kreeg ik een tijdje later ineens visueel te zien vlak voordat ik ging slapen. Deze heb ik toen gelijk geschetst op papier en heb ik digitaal laten uitwerken. 

Zo is: ''SAMEN IS ALLES'' geboren! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ont-moet jou graag! 

Heel veel liefs, 

 

  Romy

bottom of page